Un spumant realizat prin metoda Charmat, un vin luminos de culoare galben pai cu reflexii verzui si cu un nas parfumat de mere si flori albe. Zona de provenienta: Treviso Culoare: Alb Soi: Glera Continut alcool: 11% vol Temperatura de servire: 6-7°C Perfect pentru orice ocazie , se poate consuma la aperitiv, peste sau feluri de mancare usoara.
Zona de productie: Pozzolengo (Brescia)Soi struguri: Groppello 35%, Sangiovese 20%, Marzemino 25%, Barbera 20%Recoltarea: Manuala, in septembrieCuloare roz pal stralucitor cu nuanțe de trandafir si arome intrigante de flori de piersic, trandafir salbatic, cirese amare si piper alb.Un vin lejer si un post-gust fresh ce se intelege foarte bine cu notele sarate.Ideal pentru aperitivele cu carne si peste, preparate pe baza de peste, legume la gratar sau chiar o portie de paste.Temperatura de servire: 10 -12 °CContinut alcool: 12,5%
was last modified: martie 9th, 2024 by procesualitatea
Veuve du Vernay este un vin spumant care are o stransa legatura cu istoria vinului spumant francez. Jean Eugène Charmat este omul de stiinta francez, care în 1907 a inventat metoda de obținere a vinului cuvee, spumantul fin care de atunci a fost adoptat la nivel mondial. El a avut o pasiune fata de o vaduva din satul Vernay, cea care la si ajutat sa inceapa afacerea lui. Cand fiul Eugène Charmat lui Robert a creat un nou vin spumant de calitate in anii 1960, el a numit noul vin spumant in onoarea Doamnei fata de care tatal sau a avut aceasta stima.Astazi Veuve du Vernay este un brand important si este cunoscut pe plan international.Un spumant obtinut prin metoda charmant, fructat, moale, echilibrat.
was last modified: martie 9th, 2024 by procesualitatea
Acest website folosește cookies proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare si a analiza traficul pe site în scopuri de publicitate. Pentru a vă exprima consimțământul privind acceptarea tuturor cookie-urilor de pe site-ul nostru dați click pe DE ACORD. Puteți schimba oricând setările cookies în browser-ul dvs. Pentru detalii, accesati Politica de Confidențialitate și cookies
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.